Tønsvikveien 518, 9023 Krokelvdalen - 77600630 - post@ingebrigtsen-kjott.no

Vi brenner for skikkelig mat

Norske forbrukere tilbys en rekke kjøttprodukter hvor det er brukt mye salt, mettet fett og hvor en har tilsatt vann. Vi ønsker å ta den sunne og gode kvalitetsmaten tilbake - fordi vi mener Norge fortjener skikkelig mat. 

Vi i Brødrene Ingebrigtsen brenner for kvalitetsmat. Gode råvarer, oppskrifter nedarvet gjennom generasjoner, kombinert med ny kunnskap og moderne produksjonsmetoder gjør det mulig å lage lokal mat av meget høy kvalitet.

 

Samtidig ser vi en matbransje som "jukser i faget". Enkelte produsenter sprøyter vann inn i kjøttstykkene kun for å øke vekta. Andre bruker mye salt for å forsterke smaken, og andelen mettet fett i maten er fortsatt for høyt. Det ønsker vi i Brødrene Ingebrigtsen å gjøre noe med. 

Vi ønsker å utvikle den lokale matproduksjonen og utfordre de store aktørene i matbransjen ved å lage skikkelig mat av høy kvalitet. Vi har derfor inngått et samarbeid med Helse- og omsorgsdepartementet for å redusere bruken av salt og mettet fett i våre matprodukter. Målet er å lage nydelige kjøttprodukter, basert på gode råvarer, som er sunne og gode for forbrukerne. 

Dette gjør vi fordi vi tror på viktigheten av skikkelig kvalitetsmat basert på gode råvarer - og fordi kundene våre fortjener det

Dette brenner vi for hos Brødrene Ingebrigtsen:

Navn: Bjørn Helge Teigen, Driftsleder
 

Jeg brenner for å lage sunn og næringsrik mat. Da er kvaliteten på råvarene en forutsetning for å få det til. Jeg bidrar med å dele mine erfaringer og bidra til at vi har det trivelig på jobb. I tillegg er jeg nøye med hygienen. 

Navn: Cindy Balsvik, kvalitetsleder

Jeg brenner for å lage fersk kjøttmat av høy kvalitet. For å få dette til er jeg nøye med internkontrollene og nøyaktig i alt jeg gjør. Jeg er stolt av å arbeide hos Brødrene Ingebrigtsen. 

Navn: Johanne Prestø, lærling

Jeg brenner for å lage ekte mat av høy kvalitet. Dette krever god kunnskap om matproduksjon, men også fokus på hygiene på arbeidsplassen. Det er viktig for oss hos Brødrene Ingebrigtsen.