Tønsvikveien 518, 9023 Krokelvdalen - 77600630 - post@ingebrigtsen-kjott.no

Pinnekjøtt laget med kjærlighet

Pinnekjøtt er et tradisjonsrikt måltid som mange setter på bordet i julehøytiden. Til jul ønsker mange seg et pinnekjøtt av høy kvalitet med mye kjøtt og mye smak. Da velger de pinnekjøtt fra Brødrene Ingebrigtsen.  

Vår mester i pinnekjøtt, Bjørn Helge Teigen, har mer enn 30 års erfaring i å lage det beste pinnekjøttet på markedet. Han kontrollerer hele prosessen fra kjøttet saltes til det sendes til butikkene i Tromsø-regionen. På bildet til venstre kontrolleres luftfuktigheten i tørkeriet, for å sikre at kvaliteten på kjøttet blir helt perfekt. 

Nå nærmer årets pinnekjøtt-sesong seg. Du finner pinnekjøttet fra Brødrene Ingebrigtsen i butikkene fra 15. november 2018.

Her finner du en oppskrift på nydelig pinnekjøtt med rotmos fra matprat.no

 

Vår spekemat

Pinnekjøtt røykt_edited.jpg
Pinnekjøtt røkt
saltlammekjoett.jpg
Salt lammekjøtt
Pinnekjott_urokt.jpeg
Pinnekjøtt urøkt
Fenalr_hel.jpg
Fenalår